keskiviikko 24. elokuuta 2016

Positiiviset fiilikset ensimmäisestä testiajosta

Vantaan Energian Jukka taittoi ensimmäisen työmatkansa sähköpyörällä poutaisessa säässä. Matkaa kertyi 6 kilometriä ja aikaa kului 13 minuuttia.

Ensimmäinen virallinen testiajo suoritettu, josta positiiviset fiilikset ja aikaa kului pari minuuttia vähemmän omaan pyörään verrattuna ja autoon pari minuuttia enemmän. Tosin autolla joudun ajamaan pidemmän matkan, kun taas pyörällä pääsen oikaisemaan.

Työpaikallemme hankittu unisex-sähköpyörä on ehkä enemmänkin parhaimmillaan sekä kaupunkikäyttöön että lyhyille matkoille, eikä ajamani reitti ole ihan optimaalinen tämän malliselle pyörälle niin ajoasennon kuin runkopituuden vuoksi. Normaalisti ajan työmatkat aika runnomalla. Itselleni sähköpyörä on uusi tuttavuus ja vaikka matka sujui tavallista nopeammin, ajo meni kivan leppoisasti. Sähköpyörä tuntuisikin sopivan mainiosti ihmisille, joilla on mäkinen reitti tai heille, jotka eivät halua hikoilla matkalla suuremmin. 

Ylimääräisenä haasteena testaukselle ilmeni heti alkuun pyörän pakkarin alla oleva akun kiinnityskelkka, joka on saanut vauriota aikaisemman omistajan ajossa. Yksi kelkan muovirungon ruuvikiinnitys rei`istä on haljennut ja akku pitää täristessään kovaa meteliä kaikissa tien epätasaisuuksissa. Nyt kiinnitys on korjattu kotikonstein, mutta vaatii jossain vaiheessa kunnon huollon, jotta kestää pidempään.

t. Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti